Selecteer een pagina

Onderhoud

Niet iedereen heeft groene vingers of heeft de tijd om de tuin te onderhouden. JP Gardens is dan het juiste adres hiervoor.

Uw tuin groeit en bloeit het gehele jaar door. Wij bieden u daarom seizoensgebonden onderhoud. Door een voor- en najaarsbeurt aan uw tuin te geven bent u al een eind op weg.

JP Gardens is ook het juiste adres voor het snoeien van bomen, struiken, hagen en onderhoud van uw gazon. In overleg met u zijn er ook nog mogelijkheden om de tuin te bemesten voor optimaal resultaat.

JP Gardens is verder gespecialiseerd in het onderhouden van fruitbomen. Door de fruitbomen te laten snoeien  kunt u optimaal genieten van uw eigen gekweekte fruit.

Aanleg

Bij tuinaanleg of tuinrenovaties staat JP Gardens klaar om de klant nauw te betrekken in de werkzaamheden. Een goeie communicatie met de klant staat hierbij centraal. Daarnaast vinden wij het belangrijk om  een goeie planning te maken. Zo informeren wij u ruim van te voren wanneer de werkzaamheden zullen plaats vinden.

JP Gardens biedt u ook de mogelijkheid om de aanleg van uw tuin over een langere periode te spreiden. Door een faseplan te maken van de aanleg blijft het overzichtelijk.  Bij een faseplan kijken wij samen met u wat de eerste prioriteit heeft en wat eventueel later kan worden gedaan.

Tuinontwerpen

Wilt u een nieuwe tuin of wilt u uw tuin renoveren, JP Gardens kan u hierbij helpen. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, wij maken voor elke situatie een passend en uniek ontwerp. Het is een creatief proces waarbij u zelf dichtbij betrokken bent. Uw tuin is onze zorg. Wat voor uw stuikelblokken zijn is voor ons een uitdaging, wat voor u wensen zijn, worden voor ons ideeën. Met deze denkwijze is het voor JP Gardens altijd een nieuw avontuur om uw tuin te ontwerpen. Zo willen wij bijdragen aan een toekomstige tuin, waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Tuinklussen & Sierbestrating 

Tuinklussen

Een kleine tuinklus? JP Gardens komt het graag voor u oplossen.

Een verzakte bestrating, kapotte schutting, boomkappen en/of beplanting rooien. Buiten al het groen kunt u ook bij ons terecht voor beregenings systemen en speeltoestellen.

Sierbestrating

Bij JP Gardens kunt u sierbestrating krijgen en laten aanleggen. Van oprit tot een mooi terras.

De keuzes zijn groot: van natuurstenen tot gebakken bestrating. Wij leggen het aan in iedere  gewenste vorm of patroon.

Beplantingsplan

Een tuin is niets zolang er geen planten in staan. Bij Jp gardens kunt u terecht voor alle bomen en planten. Vaste planten kunnen het gehele jaar worden geplant. Bomen en struiken kunnen het beste tussen oktober en april geplant worden. Voor het herinrichten of opnieuw aanplanten van uw tuin kunt uw gebruik maken van een beplantingsplan. Dit is een plan om uw tuin zo aan te planten dat u het gehele jaar kunt genieten. Hierbij houden we rekening met het onderhoud  en de ligging van uw tuin.Uw wensen staan voorop.

Zo wil JP Gardens samen met u bepalen welke planten er het beste in de tuin passen. Met deze werkwijze willen we met de juiste beplanting uw tuin versterken.

Bos- en Natuurbeheer

Een dienst die JP Garden ook biedt is het vakkundig beheren van groot groen. Hierbij kunt u denken aan: het uitvoeren van werkzaamheden in bos- en natuurbeheer, het uitdunnen van boomwallen om u woning of bedrijf, onderhoud van vijvers, maaiwerkzaamheden en onderhoud aan afrastering. Naast het uitvoeren van die werkzaamheden kunnen wij ook helpen met het opstellen van beheers-, herinrichtings- of beplantingsplannen. Wij hebben hier ruime ervaring in.

Schoorsteenvegen

JP Gardens is sinds begin 2016 gecertificeerd schoorsteenveger op Ameland.

Wij komen graag bij u langs om uw schoorsteen te vegen. Wij nemen een ervaringsdeskundige mee om te garanderen dat uw rookkanaal goed geveegd wordt. Nadat we uw schoorsteen geveegd hebben ontvangt u van ons een bewijs, dat u door kunt sturen naar uw verzekeringsmaatschappij.

Met deze service willen wij er aan bijdragen dat de bewoners en gasten van Ameland er in de winterdagen lekker warm en veilig bij kunnen zitten. Is uw schoorsteen al eerder door ons geveegd? Dan nemen we jaarlijks contact op voor een nieuwe afspraak.

Help de vakman

U wilt uw tuin professioneel aanpakken, maar u wilt het wel betaalbaar houden? JP Gardens heeft dan de oplossing voor u!

 Om de kosten te besparen kunt u zelf meewerken aan uw tuin. Op aanwijzigingen van ons kunt u op verschillende manieren meehelpen aan de werkzaamheden. Dit kan zowel bij renovatie, aanleg of onderhoud.

Alleen de uren die wij maken worden in rekening gebracht. Op deze manier kunt u flink wat kosten besparen, maar toch dezelfde kwaliteit aangeleverd krijgen.