Selecteer een pagina

Webshop

Hieronder vind u een selectie van meststoffen die u online kunt bestellen. Bent u op zoek naar een product voor uw tuin dat hier niet bijstaat? Neem dan contact met ons op via info@jpgardens.nl of 06 27 19 79 51.  Ook voor alle soorten beplanting en alle soorten bestrating kunt u bij ons terecht.

Bemesting op maat

Uw tuin die groeit en bloeit heeft voeding nodig. Door de juiste voeding te geven op het juiste moment stimuleert u de groei en conditie van uw tuin en kan u meer genieten.

Om optimaal resultaat voor uw tuin te halen gebruiken wij een organische meststof die op een natuurlijke manier is ontstaan en geen schade toebrengt aan het milieu.

Wij maken bij JP Gardens een groot onderscheid in het bemesten van borders en het bemesten van gazonnen. Zo hebben we voor elk onderdeel van uw tuin een geschikte organische meststof.

Wij geven u vrijblijvend een algemeen mestadvies. Hiernaast kunt u er ook voor kiezen om een bodemanalyse te laten maken van uw tuin. Op deze manier krijgt u een nog specifieker bemestingsadvies. Aan dit advies zitten analysekosten verbonden.

De meststoffen kunt bij ons verkrijgen maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen de gehele bemesting door ons te laten uitvoeren.

Gratis bezorging op Ameland