skip to Main Content

Onderhoud

Niet iedereen heeft groene vingers of heeft de tijd om de tuin te onderhouden. JP Gardens is hiervoor dan het juiste adres.Uw tuin groeit en bloeit het gehele jaar door. Wij bieden u daarom seizoensgebonden onderhoud. Door een voor- en najaarsbeurt aan uw tuin te geven bent u al een eind op weg.

JP Gardens is ook het juiste adres voor het snoeien van bomen, struiken, hagen en onderhoud van uw gazon. Tevens zijn er ook nog mogelijkheden om de tuin te bemesten voor een optimaal resultaat.
JP Gardens is verder gespecialiseerd in het onderhouden van fruitbomen. Door fruitbomen te laten snoeien kunt u optimaal genieten van uw eigen gekweekte fruit.

Maak een afspraak

Tuinklussen & Sierbestrating

Tuinklussen
Een kleine tuinklus? JP Gardens komt het graag voor u oplossen. Een verzakte bestrating, kapotte schutting, boomkappen en/of beplanting rooien. Buiten al het groen kunt u ook bij ons terecht voor beregeningssystemen en speeltoestellen.

Sierbestrating
Bij JP Gardens kunt u sierbestrating bestellen en laten aanleggen. Van oprit tot een mooi terras. De keuzes zijn groot: van natuurstenen tot gebakken bestrating. Wij leggen het aan in ieder gewenste vorm of patroon. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de materialen bij ons te bestellen.

Maak een afspraak

Robotmaaiers

Een robotmaaier is een accugrasmaaier die u het werk uit handen neemt. De robot rijdt zelfstandig door uw gazon en maait ondertussen uw gras. De robotmaaier koop u via ons bij firma Joh.Bosgra BV. Wij verzorgen de installatie voor u en zijn op Ameland het aanspreekpunt voor vragen en bij eventuele storingen in het systeem.

Maak een afspraak

Onkruid beheersing

Bij JP Gardens kunt ook terecht voor onkruid beheersing. Dit houdt in dat wij de onkruiden op uw verharding/half verharding in de hand kunnen houden.
JP Gardens doet dit op een milieuvriendelijke wijze. Hiervoor kunt u kiezen uit twee opties. We kunnen het met een stoommachine dood stomen of we spuiten met een natuurlijk zuur. Beide methodes zijn milieuvriendelijk en zullen geen schade geven aan de rest van uw tuin.

Voor vragen of advies kunt u het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Gevel- en bestrating reiniging

Gevel en bestrating reiniging klinkt zo eenvoudig. Maar elk materiaal vraagt om zijn eigen schoonmaakmethode. En één verkeerde reinigingsbeurt kan uw gevel of bestrating permanent beschadigen. Wij verzorgen met veel kennis en precisie voor een goede reiniging van het te reinigen object.

Maak een afspraak

Tuinontwerpen

Wilt u een nieuwe tuin of wilt u uw tuin renoveren, JP Gardens kan u hierbij helpen. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, wij maken voor elke situatie een passend en uniek ontwerp. Het is een creatief proces waar u zelf bij betrokken wordt. Wat voor u struikelblokken zijn is voor ons een uitdaging. Wat voor u wensen zijn, worden voor ons ideeën. Met deze denkwijze is het voor JP Gardens altijd een nieuw avontuur om een tuin op maat te ontwerpen. Zo willen wij bijdragen aan een tuin, waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Maak een afspraak

Aanleg

Bij tuinaanleg of tuinrenovaties staat JP Gardens klaar om de klant nauw te betrekken in de werkzaamheden. Een goeie communicatie met de klant staat hierbij centraal. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een goede planning te maken. Zo informeren wij u ruim van tevoren wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden.

JP Gardens biedt u ook de mogelijkheid om de aanleg van uw tuin over een langere periode te spreiden. Door een faseplan te maken van de aanleg blijft het overzichtelijk. Bij een faseplan kijken wij samen met u wat de eerste prioriteit heeft en wat eventueel later kan worden gedaan.

Maak een afspraak

Beplantingsplan

Een tuin is niets zolang er geen planten in staan. Bij JP Gardens kunt u terecht voor alle bomen en planten. Vaste planten kunnen het gehele jaar door worden geplant. Bomen en struiken kunnen het beste tussen oktober en april geplant worden. Voor het herinrichten of opnieuw aanplanten van uw tuin kunt u gebruik maken van een zogenaamd beplantingsplan. Dit is een plan om uw tuin zo aan te planten dat u het gehele jaar kunt genieten. Hierbij houden we rekening met het onderhoud en de ligging van uw tuin. Uw wensen staan uiteraard voorop.

Zo wil JP Gardens samen met u bepalen welke planten er het beste in de tuin passen. Met deze werkwijze willen we met de juiste beplanting uw tuin versterken. Ook kunt u via JP Gardens de planten los bestellen zodat u ze zelf kunt aanplanten.

Maak een afspraak

Schoorsteenvegen

JP Gardens is sinds begin 2016 gecertificeerd schoorsteenveger op Ameland.

Wij komen graag bij u langs om uw schoorsteen te vegen. Wij nemen een ervaringsdeskundige mee om te garanderen dat uw rookkanaal goed geveegd wordt. Nadat we uw schoorsteen geveegd hebben ontvangt u van ons een bewijs van wegen. Dit kunt u door sturen naar uw verzekeringsmaatschappij.

Met deze service willen wij eraan bijdragen dat de bewoners en gasten van Ameland er in de winterdagen lekker warm en veilig bij kunnen zitten. Is uw schoorsteen al eerder door ons geveegd? Dan nemen we jaarlijks contact op voor een nieuwe afspraak.

Maak een afspraak

Bos- en Natuurbeheer

Een dienst die JP Gardens ook biedt is het vakkundig beheren van groot groen. Hierbij kunt u denken aan: het uitvoeren van werkzaamheden in bos- en natuurbeheer, het uitdunnen van boomwallen om u woning of bedrijf, onderhoud van vijvers, maaiwerkzaamheden en onderhoud aan afrastering. Naast het uitvoeren van die werkzaamheden kunnen wij ook helpen met het opstellen van beheers-, herinrichtings- of beplantingsplannen. Wij hebben hier ruime ervaring in. Zo wil JP Gardens samen met u bepalen welke planten er het beste in boomwal of bosperceel passen

Maak een afspraak

Help de vakman

U wilt uw tuin professioneel aanpakken, maar u wilt het wel betaalbaar houden? JP Gardens heeft dan de oplossing voor u! Om de kosten te besparen kunt u zelf meewerken aan uw tuin. Op aanwijzingen van ons kunt u op verschillende manieren meehelpen aan de werkzaamheden. Dit kan zowel bij renovatie, aanleg of onderhoud.

Alleen de uren die wij maken worden in rekening gebracht. Op deze manier kunt u flink wat kosten besparen en toch dezelfde kwaliteit aangeleverd krijgen.

Maak een afspraak
Back To Top